• (0266) 249 4460
  • Altıeylül, Balıkesir

Haber Detayı

2023-2024 Futbol Sezonu Teknik Toplantı ve Kura Çemimi Yapıldı


Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz tarafından düzenlenen toplantıda çekilen kura ile 2023-2024 Sezonu’nda Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Küme’de mücadele edecek takımların yer alacağı gruplar ve müsabaka fikstürleri de belli oldu.

Sunumunu Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonumuz Genel Sekreteri Ertunç İşbay’ın yaptığı toplantıya, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Yahya Akduman, Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç, Futbol İl Temsilcisi Abdullah Küçükarabacıoğlu, Futbol Saha Komiserleri Derneği Balıkesir Şube Başkanı Ali Hikmet Akkaş, İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet İzzet Özalp, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Balıkesir Şubesi Başkan Yardımcısı Bülent Uğurlu ve kulüp temsilcileri katıldı.

MENGÜÇ: HAYIRLI OLSUN

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç, “Son 11 yıldır görev yaptığı Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu ile birlikte elde ettiğimiz başarıların mutluluğunu yaşadığımız bugünlerde, başlayacak olan 2023-2024 Sezonu’nun tüm kulüplerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ÖZALP: HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ

Balıkesir’in 20 ilçesinde de sporun gelişimi için yoğun mesai harcadıklarını dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, “Yeni sezona yeni veya yenilenmiş tesisler ile gireceğiz. Gerçekleştirdiğimiz tesisleşme atağı sayesinde ulusal ve uluslararası anlamda yaptığımız organizasyon sayısı her geçen gün artıyor. Bununla birlikte spor turizmi pastasından aldığımız pay da büyüyor” dedi.

AKDUMAN: BİNLERCE GENCİ SPORLA BULUŞTURUYORUZ

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın “Gençlerin enerjisini doğru şekilde boşaltmasını sağlamalıyız” düsturuyla hareket ettiklerinin altını çizen Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Yahya Akduman, “Şehrimizin ve sporun sevdalısı başkanımızın talimatlarıyla, binlerce gencimizi sporla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu çabamızda en büyük kaynağı, spor kulübü yöneticileri olarak sizler sağlıyorsunuz” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen, İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet İzzet Özalp, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Balıkesir Şubesi Başkan Yardımcısı Bülent Uğurlu ve Futbol Saha Komiserleri Derneği Balıkesir Şube Başkanı Ali Hikmet Akkaş, yeni sezonda liglerde mücadele edecek tüm takımlara başarı diledi.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Balıkesir Futbol İl Temsilcisi olarak atanan Abdullah Küçükarabacıoğlu, yeni sezonda uygulanacak esaslar hakkında bilgi verdikten sonra Balıkesir Süper Amatör Lig’de 3 ayrı grupta toplam 26 takımın puan mücadelesi vereceğini söyledi.

Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Yahya Akduman tarafından 19 yıl boyunca Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Mehmet Yolgiden’e hizmetleri dolayısıyla plaket verilmesinin ardından kura çekimine geçildi. 



2023 2024 futbol sezonu teknik toplanti ve kura cemimi yapildi