• (0266) 249 4460
  • Altıeylül, Balıkesir

Haber Detayı

Balıkesir ASKF Başkanı Metin Mengüç'ten yeni yıl mesajı.


Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Geride bıraktığımız 2021 yılını değerlendirdiğimizde Covid -19 ile mücadele ilimizde aşı kampanyası ve vatandaşlarımızın duyarlı tutumlarıyla birlikte olumlu sonuçlar elde edildi. Pandemi nedeniyle üç defa ertelemek zorunda kaldığımız 15.olağan genel kurulumuzu yaptık. Delegelerimiz bize olan güvenlerini verdikleri oylar ile gösterdiler ve bizi tekrar göreve getirdiler.2021 yılında Büyükşehir Belediyemiz Ali Hikmet Paşa tesislerimiz için bir proje hazırladı ve uygulamaya konuldu. Spor Tesislerimiz uzun süre şehrimiz amatör takımlarına hizmet verecek düzeyde olacak inşallah. İnşaat bir yandan hızla devam ediyor. Körfez’de  ve Marmara’da olası problemlerin giderilmesi için yetkililerle ikili ilişkilerimizi üst düzeyde tutarak  çabalarımızı sürdürüyoruz. Amatör haftası kutlamalarının sonunda kapanış töreni çok anlamlı oldu. Büyükşehir belediye başkanımızın Kulüplere maddi katkılarını Amatör Camiamız  takdirle karşıladı. İl spor Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu’nun maçların oynanması konusunda tesislerin kullanıma uygun durumda tutulmasında çabalarını görüyor her zaman desteklerini alıyoruz. Kendisinin nezdinde ilçe müdürlerine de amatör camia adına teşekkür ediyoruz.

2021 yılında Bal ile Süper Amatör ve Marmara ,Körfez’de 1. Amatör Küme başladı .Merkezde de AHP sahalarımızın inşaatı devam ediyor. Temennimiz Merkez 1.Amatör Küme maçlarının da yakın zamanda uygun koşullarda oynanması.

Velhasıl sevinç ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni hedef ve yeni umutlarla 2022 yılına girmenin heyecanını yaşıyoruz. Spor ailemizin sporun dostluk, barış ve kardeşlik gibi önemli değerlerinden vazgeçmeden, rakibe saygıyı ve Fair Play ruhunu her şeyin üstünde tutması, yeni yıldaki en büyük dileğimiz. 

Bitirdiğimiz 2021 yılında camiamızdan yakınlarımızı salgın hastalık bizden aldı. Nitekim 2021 yılı acılаrımızlа, sevinçlerimizle geride kаlıyor. Umаrım Yeni Yıl hepimize dаhа fаzlа sağlık ve umut, dаhа fаzlа sevinç ve dаhа fаzlа mutluluk getirir. Mutlu Seneler diliyorum.

Metin Mengüç

Balıkesir ASKF Başkanı


balikesir askf baskani metin mengucten yeni yil mesaji