• (0266) 249 4460
  • Altıeylül, Balıkesir

Haber Detayı

BAŞKANIMIZ METİN MENGÜÇ; MİLLETVEKİLİMİZ DR.MUSTAFA CANBEY’İN ZİYARETİNDEN ÇOK MEMNUN OLDUK.


Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç ve yönetim kurulu üyelerimiz Balıkesir Milletvekilimiz sayın Dr. Mustafa Canbey , Altıeylül Belediye Başkanımız sayın Hasan Avcı, Başkan yardımcısı Sayın Fikrettin Kocaman , Altıeylül İlçe Başkanımız sayın Ömer Munis ile  Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın Lokman Arıcıoğlu ve MHP Altıeylül ilçe başkanı sayın Tayfun Tursun’u misafir etti.

09/OCAK 2022 Pazar Günü gerçekleştirilen ziyaretin konusu, Balıkesir’de Amatör spor Faaliyetlerinin bu günkü durumu ve  daha iyi koşullarda yapılabilmesini sağlamak için yeni projeler geliştirmek idi. Spor faaliyetlerinin şehrimizin semtlerine yayılması ve hemşerilerimizin tamamının faydalanacağı olanakların sağlanması üzerine istişarelerde bulunuldu.

Milletvekili Dr.Mustafa Canbey “ Bu buluşmamızı vakti geçmiş olsa da 19 Haziran 2021 tarihinde yapılan Federasyonumuzun 15.genel kurulunda seçimleri kazanan Metin Mengüç ve yönetim Kurulumuza hayırlı olsun ziyareti olarak da kabul etmenizi rica ediyorum” dedi.

Başkanımız Metin Mengüç’te “Ziyareti Amatör spor camiamız adına çok değerli bulduğumuzu özellikle belirtmek isterim. Bu davranış  bize verdiğiniz değerin göstergesidir. Camiamız Şehrimizin genç bireylerini spor yaptırma çabası içinde olan kulüp yöneticiliği yapan fedakar arkadaşlarımızın yanında bulunmanızdan son derece memnun olduk.”dedi


baskanimiz metin menguc milletvekilimiz drmustafa canbeyin ziyaretinden cok memnun olduk