• (0266) 249 4460
  • Altıeylül, Balıkesir

Haber Detayı

ALTIEYLÜL BELEDİYESİNDEN İLÇEDEKİ AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK


22 Şubat 2022 Sali günü Sultan Abdülhamithan kültür merkezinde Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ,Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürlü Çetin Keren , Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Akan  ve Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  Başkanı Metin Mengüç'ün katılımıyla çifte protakol imzalandı. İmzalanan protokolde 2022 yılında Amatör Spor Haftası etkinliği kapsamında ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine 7 Bin TL nakdi yardımda bulunmak, İlçe Milli eğitim müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor müdürlüklerini ilgilendiren konu ise "Sporda ve Eğitimde işbirliği idi.

Altıeylül Belediye Başkanı Sayın Hasan Avcı yaptığı konuşmasında; “Altıeylül Belediyesi Spor Kulübü kurulurken takım kurma yoluna değil, ilçedeki amatör spor kulüplerine destek verme tercih edilmiş oldu. Bizler de geldiğimiz zaman bu kararın ne kadar doğru bir karar olduğunu ve gençlerimize yönelik çalışmalarda bulunan güzide kulüplerimize katkı sunabilmek için elimizden gelen ne varsa bu konuda gayret etmemiz gerekir bilinciyle Zekai abinin başlattığı bu süreci daha da detaylandırarak kulüplerimize destek olma yolunu tercih ettik” dedi.

Başkanımız Metin Mengüç'te konuşmasında ; “Öncelikle tüm Balıkesir amatörleri adına teşekkür ediyorum. Altıeylül Belediyesi kurulduğu günden bu yana Altıeylül İlçe sınırları içerisinde bulunan amatör kulüplere büyük yardımlar yaptı. Biz bundan dolayı çok müteşekkiriz. Daha önce amatör kulüplerin ulaşım, yemek, liglere katılım ve antrenör sözleşme bedellerine kadar büyük destekleri oldu. Tüm amatörler adına teşekkür ediyorum. Bugünde bu protokolü imzalamak için bir araya geldik. Başta Altıeylül Belediye Başkanımız Hasan Avcı olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İmza töreninde Yönetim Kurulu Üyelerimiz Taner Güven,İlhan İslimye ve Ümit Erez'de hazır bulundular.




altieylul belediyesinden ilcedeki amator spor kuluplerine destek