• (0266) 249 4460
  • Altıeylül, Balıkesir

Haber Detayı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ YÜCEL YILMAZ İLE SPOR TOTO TEŞKİLATI BAŞKANI BÜNYAMİN BOZGEYİK İNŞAATI DEVAM EDEN AHP SPOR KOMPLEKSİNİ ZİYARET ETTİLER.


Balıkesir Büyük Şehir Belediyesi tarafından planlanan ve inşaatı devam eden,önümüzdeki uzun yıllarca Balıkesir Amatör spor Kulüplerimize hizmet edecek olan Ali Hikmet Paşa Spor Komplesini,22 Şubat 2022 Salı günü (Dün) Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto teşkilatı Başkanı Sayın Bünyamin Bozgeyik ,Balıkesir Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz,Gençlik ve Spor Müdürü  Sayın Lokman Arıcıoğlu  ve Balıkesir Amatör  Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Metin Mengüç ziyarette bulundular  ve devam eden inşaat hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.

Amatör Spor Kulüplerine her daim destek olan ilimizde sporun  gelişmesi için yeni projeler üreten Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz “Gençlerimize ve spora yönelik projelere büyük önem veriyoruz. Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızın umudu gençlerin sporla iç içe olması, en az bir branşta spor yapıyor olması bizler için çok değerli. Ali Hikmet Paşa spor komplesi inşaatı bir an önce bitirilmeli ve spor kulüplerimizin hizmetine sunulmalı "dedi.

Spor Toto teşkilatı Başkanı Bünyamin Bozgeyik devam eden İnşaat ile ilgili bilgiler aldıktan sonra "Finansman sorunu olmadığını kompleksin devam eden inşaatının bir an önce bitirilmesi gerektiğini ve hizmete sunulması için gereken ne varsa yapılacağını." belirtti. 

Başkanımız Metin Mengüç'te "Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksinde , 1 idari bina 4 adet futbol sahası 1 antrenman sahası ve yarım kalmış bir kapalı güreş salonu binasından oluşmaktadır. Projenin amacı mevcut tesislerin yenilenerek , ek işlevlerle kullanımının zenginleştirilerek bir spor kompleksi olarak kent yaşamına dahil olmasıdır. Proje ile alanın rehabilite edilmesi kent için gençlerin ve ailelerinde vakit geçirebileceği spor amaçlı bir kentsel odak oluşturulması amaçlanmıştır.Gelecekte uzun yıllar hizmette bulunacak tesisin bir an önce  bitirilmesi takımlarımızın faaliyetlerini rahatça yerine getirme imkanına sağlayacaktır. Amatör Spora,sporculara,Kulüplere hizmet eden, emeği geçen herkese  camiamız adına teşekkürü borç bilirim "dedi.







buyuksehir belediye baskanimiz yucel yilmaz ile spor toto teskilati baskani bunyamin bozgeyik insaati devam eden ahp spor kompleksini ziyaret ettiler