• (0266) 249 4460
  • Altıeylül, Balıkesir

Haber Detayı

BAL Bölge Birinciliği Müsabakaları Fikstür Çekimi Yapıldı


TASKK Genel Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Amatör İşler Kurul Başkanı Ali Düşmez tarafından gerçekleştirilen fikstür çekimi törenine TFF Genel Sekreter Yardımcısı Fahrettin Eserdi, TASKK Genel Başkan Vekili Burhan Cahit Erdem, TASKK Genel Sekreteri Abdullah Albunar, Genel Başkan Yardımcıları Şener Aydın, Remzi Ay, Metin Mengüç, Ali Muhammet Tanrıyaşükür, Mehmet Top ile İstanbul ASKF yöneticileri ve kulüp temsilcileri katıldı.
TASKK Genel Başkanı ve TFF Başkan Vekili Amatör Kurul Başkanı Ali Düşmez, fikstür çekimi öncesinde bir konuşma yaparak takımlara başarı diledi.
9 bölge birincisi TFF 3. Lig’e yükselecek.
BAL’da 2021-2022 sezonunda, 9 bölgede 3’er grup olmak üzere toplam 27 grupta 80 ilden 260 takım mücadele etti. Grup müsabakaları çift devreli lig usulüne göre oynandı. Bugün yapılan fikstür çekimi sonrasında, her bölgede grup birincisi olan 3’er takım, kendi bölgelerindeki diğer grup birincileri ile tek devreli lig usulüne göre karşı karşıya gelecek. 18 Nisan ile 22 Nisan tarihlerinde oynanacak Bölge Birinciliği müsabakaları sonunda 9 bölge birincisi, TFF 3. Lig’e çıkmaya hak kazanacak.


bal bolge birinciligi musabakalari fikstur cekimi yapildi