• (0266) 249 4460
  • Altıeylül, Balıkesir

Haber Detayı

Vali ŞILDAK'tan ASKF'ye iadeyi ziyaret


Balıkesir Valisi Hasan Şıldak Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu ziyaret etti.

Ziyarette amatör sporun sorunlarından, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Balıkesir'i ziyaretleri sırasında vermiş olduğu müjdeler başta olmak üzere çeşitli konular hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Balıkesir ASKF Başkanı Metin Mengüç, Vali Şıldak'a çeşitli hediyeler takdim etti.

Mengüç "sahalarımız yeterli değil" Vali Şıldak'a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirterek teşekkürlerini ileten Mengüç, Ayvalık Altınova'dan Marmara Adası'na kadar 127 kulüp bünyesinde 318 takımın 42 sahada mücadele ettiğini, bunun da yeterli olmadığını söyledi. Büyükşehir Belediyesinin projesi önemli Mengüç; Büyükşehir Belediyesinin AHP Tesisleri için hazırladığı projenin bir an önce hayata geçirilmesinin merkezdeki birçok kulüp için soyunma odası tesisi anlamına geldiğini, mevcut bir sahanın da ışıklandırılarak gece maçlarının oynatılmasının merkezdeki kulüplerin maç saha sıkıntısını gidereceğini belirterek Vali Şıldak'tan yardım talebinde bulundu. Projenin tamamının kısa sürede tamamlanması Balıkesir'in gelecekte uzun yıllar tesis konusundaki sıkıntısının gidereceğini sözlerine ekledi. Vali Şıldak "çalışmaları yakından takip ediyoruz."

Vali Şıldak, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu'nun verdiği müjdeler çerçevesinde çalışmalarına devam ettiğini belirterek "Bakanımız bu bölgeye yakın bir insan, başarılı çalışmaları var. Bizler de bu çalışmaları yakından takip ederek katkıda bulunma gayreti içerisindeyiz. Söz konusu çalışmalar tamamlandıktan sonra AHP'daki sahanın ışıklandırılması içinde çalışacağım, inşallah o konuda da ilerleme kaydederiz" açıklamasında bulundu.


vali sildaktan askfye iadeyi ziyaret
vali sildaktan askfye iadeyi ziyaret
vali sildaktan askfye iadeyi ziyaret